Camping Le Yody,
Grand Quartier 3120, F13160 Chateaurenard,
La France
Zie de kaart

Onze kleine, groene camping in de Provence, iets ten zuiden van Avignon, is geopend van 1 maart tot 1 oktober. Het is goed te bereiken en ruim toegankelijk wat betreft lengte en hoogte van caravans en campers. Het terrein is vlak; gras met bomen. Overal zijn stroomaansluitingen (6 amp). Huisdieren alleen in overleg.


Elke dag maken wij een ronde om de broodbestelling op te nemen. Dit geeft ons de mogelijkheid iedereen te woord te staan en alle vragen te beantwoorden. Aan de hand van een kaart kunnen we jullie wegwijs maken hoe je waar komt; de markten, de bezienswaardigheden, etc.
Zo kan ook overlegd worden wie het fijn vindt om eens een dag niet te koken en bij ons een echt Frans “repas en famille” te genieten. We gaan dan met z'n allen aan tafel. Een ideale gelegenheid om met onze andere gasten kennis te maken.

Boodschappen doen? Binnen 3 km bevinden zich meerdere supermarkten. Voor diegenen die eens echt willen shoppen is Avignon een aanrader (5 km) of het gigantische winkelcentrum Avignon Nord Le Pontet, een kwartier met de auto hier vandaan.

A bientôt,
Marylène

Tel (Marylène spreekt Frans en Engels):
+33490 94 25 23
Contactpersoon Nederland: leyody

Meer foto's

 

onze camping het klimaat in de Provence de omgeving suggesties voor uitstapjes praktische informatie externe links